IT Workshop Professional

Badr Interactive is ready to help your company to improve the team's personal technical capabilities. We provide Android Java, Android Kotlin, Web Application, Practical Scrum, Practical Data Science, and even Startup Workshop. Our syllabus is basically customizable by the needs of your company.

Our instructors are chosen from professionals, practitioners and academics who have real experience in developing IT projects according to their respective core competencies.

Training Service

Android Apps
Development

Web Development

( Frontend - Backend )

Data Science

Scrum Methology

Startup/IT Workshop

Training Sylabus

Learning
New Technologies

Android Application Development using Java/Kotlin
iOS Application Development
Web Development using Laravel PHP
Building a Web Profile / Ecommerce using Wordpress
Digital Marketing

How to Become
a Startup Founder

Introduction to Become Startup Founder
Market, Problem, and Solution Validation
Building a Strong Team
Product Development
Idea Pitching
Small Business Finance Management & Fundrising Strategy

Startup Founder
Toolkit

Business Model Canvas & Lean Canvas
Design Thinking & Design Sprint
How to Become a Scrum Master
Product Branding
How to Conduct User Research
Practical Scrum Agile
Development Methodology

Team Profile

Company team

Andreas Senjaya

CEO & Co-founder iGrow
Co-founder Badr Interactive
Company team

Topan Bayu K

CEO & Co-founder
Badr Interactive
Company team

Big Zaman

Head Of Badr IT Training
Co-founder Badr Interactive
Company team

Ardi Basar

Certified Scrum Master
Badr Interactive
Company team

Arya Kusuma

Senior Web Developer
Badr Interactive
Company team

Ade Septiadi

Senior Mobile Developer
Badr Interactive

Our Clients


Kami telah dipercaya memberikan training dan workshop di beberapa perusahaan sebagai berikut:

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo

Documentation

Testimonials

Pengalaman hands-on-nya, belajar langsung tentang design thinking, problem interview, solution interview, sebelumnya udah baca-baca buku dan ikut online course tapi kalo misalnya ini tuh pengalaman langsung dan dipandu sama yang udah pengalaman dan feel nya lebih dapet

Rangga
CEO Startup

Pertama, pemateri ini bener2 experience di bidangnya, rata2 founder startup juga jadi kena banget di kita yang satu nasib.
Kedua, penyampaiannya interaktif sesuai namanya badr interactive jadi enjoy nggak terlalu kaku.
Ketiga, bisa mengeksplor pengalaman kita disini nggak kayak guru sama murid jadi setelah penyampaian materi yang udah ada experience bisa share juga ke yg lain jadi akhirnya kita sama pembicara sama peserta jadi teman dan nambah network kita buat kedepannya.

Jafis
CEO Startup

Trainer berkualitas, sangat berkompetensi dan sangat merekomendasikan untuk mengikuti training IT ini.

SOHO Global Health
Perusahaan Farmasi